Vernieuwen in de zorg

FlexMind volgt de ontwikkelingen binnen de digitale wereld en social media op de voet en is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om innovaties te verbinden aan bestaande structuren.

Social Media als Twitter, Linkedin en Facebook spelen steeds meer een rol in ons dagelijks leven, en dus ook in ons werk. Social media gaan om dialoog en openheid. Durft u de uitdaging aan om mee te veranderen in een snel veranderende wereld?

FlexMind helpt u bij het beantwoorden van de volgende vragen:

  • Hoe kan mijn bedrijf of instelling social media gebruiken in de communicatie naar medewerkers en klanten?
  • Wat betekend het inzetten van social media voor onze primaire processen?
  • Wat voor kansen en eventuele bedreigingen bieden nieuwe media?

Vernieuwing in de Zorg 0 0 0 FlexMind volgt de ontwikkelingen binnen de digitale wereld en social media op de voet en is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om innovaties te verbinden aan bestaande structuren. Social Media als Twitter, Linkedin en Facebook spelen steeds meer een rol in ons dagelijks leven, en dus ook in ons werk. Social media gaan om dialoog en openheid. Durft u de uitdaging aan om mee te veranderen in een snel veranderende wereld? FlexMind helpt u bij het beantwoorden van de volgende vragen: Hoe kan mijn bedrijf of instelling social media gebruiken in de communicatie naar medewerkers en klanten? Wat betekend het inzetten van social media voor onze primaire processen? Wat voor kansen en eventuele bedreigingen bieden nieuwe media? FlexMind helpt u met het maken van deze verbinding. Wij werken hierin zo nodig samen met andere specialisten om zo samen tot innovatieve oplossingen te komen. FlexMind helpt u bij het opzetten en gebruik van nieuwe media als: Linkedin, Twitter, Facebook, Google+, Youtube. Social Media management of advies bij het toepassen van communities ter ondersteuning van de (interne) communicatie behoort de mogelijkheden.